Restaurangen

I köket på herrgården.


Hos oss i köket strävar vi efter kvalitet och omsorg av råvarorna vi använder. Vi önskar att ni ska få känslan av att ”komma hem” till något mysigt. Med familjär atmosfär och mat som andas hemlagat och kvalitet.
Vi kommer att använda oss av närproducerat så mycket som möjligt och så småningom kommer det bli mycket närproducerat. 
Utan att avslöja för mycket av våra planer…

________

Herrgårdens bistromeny.

Förrätter

Klassisk tartar  Rödlök, kapris, rödbeta, dijon, äggula & pepparrot Stor serveras med rostad potatis

Liten 125:-  Stor 185:-

Toast vättern Rostat surdegsbröd, gravlax, kräftstjärtar, hovmästarsås & rårörda lingon

135:-

Rödbetscarpaccio  Balsamicosirap, rostade pinjenötter, parmesan & ruccola

95:-

Varmrätter

Halstrad röding Stuvad grönkål & kantarell, rostad palsternacka & persiljerot)

245:-

Entrecote  Potatis & blomkålsbakelse, pumpapuré och kantarellsky

305:-

Pumpabiffar Rödbetspuré, rostade rotfrukter och kantarellsky

245:-

Dessert

Fransk äppelpaj Lättvispad vaniljgrädde & blåbärscoulis

95:-

Bagarnas surprise Så enkelt som det låter, kort sagt vad bagarna har känt för att tillverka för dagen

95:-

Kontakta restaurangen,
036-231 14
hedda@tokerydsherrgardscafe.se