Herrgården

Den gamla delen av byggnaden, byggd i början på 1800-talet, hyser tretton hotellrum och flera sällskapsytor. Vi har tyvärr inga spöken, men vi bjuder på knarrande trappor och detaljer som får er att färdas tillbaka två hundra år i tiden.
I tillbyggnaden från 1960-talet finns våra enklare rum och en gemensam matsal för umgänge.

Våra rumstyper

Superior
Våra rum i kategorin Superior finns som enkel- och dubbelrum i den gamla delen av herrgårdsbyggnaden. Rummen omsorgsfullt inredda och har nyrenoverade badrum. Wi-Fi och hygienartiklar ingår alltid i rumspriset, och frukost finns att beställa som tillval.

Standard
Standardrummen finns också i herrgårdsdelen av byggnaden. Rummen är nyrenoverade och har naturligtvis egna badrum. I våra standardrum njuter ni av en lugn vistelse och sover bekvämt. Gratis Wi-Fi och hygienartiklar ingår alltid i rumspriset, frukost är ni välkomna att beställa som tillval.

Moderate
Rummen i kategorin Moderate finns i tillbyggnaden från 1960-talet. Rummen är enkelt inredda med säng, skrivbord och bagagehållare. Rummen har egna badrum och gratis Wi-Fi. Frukost och hygienartiklar finns att köpa som tillval.

Economy
Economy är benämningen på våra enklaste rum. Även dessa har egna badrum, och finns i tillbyggnaden från 1960-talet. Alla våra rum har fönster ut mot naturen.